Find de helt rigtige iPhone apps der hjælper med hundetræning

Da jeg var dreng, gik vi på hundeskole med vores gule labrador Max. Her lærte han at sidde pænt, gå på plads og lystre på bedste vis. Men det var nu indimellem lidt besværligt, for vi skulle køre langt, for at komme til hundetræning, og ofte var vi trætte efter en lang dag på arbejde/skolebænken. Da jeg som voksen skulle have hund, valgte jeg derfor at træne den selv, hjemme i haven. Jeg kunne huske en del af de gode tricks fra dengang, men gik alligevel på nettet for se, om der var hjælp at hente. Det var der selvfølgelig, i form af masser af nyttige apps til mobiltelefonen.

shutterstock_300595817Træn din hund med din iPhone

Jeg er personligt en rigtig Apple-nørd og har dermed en iPhone. Jeg gik derfor på app-store, hvor jeg fandt et par nyttige apps til både iPhone 5 og 6. Jeg begyndte med Puppy Coach 101, der hjælper dig med at lære din hvalp at være lydig og renlig. App’en indeholder desuden en del forklarende videoer i høj kvalitet. En anden genial app til iPhone er Dog Trainer Pro, der giver dig detaljeret information om, hvordan du lærer din hund nye tricks og løser dårlige vaner. Skal hunden være en del alene, ville jeg også anbefale Pet Acoustics, med beroligende musik, der hjælper din hund med at slappe af.

Op af sofaen og ud med hunden!

De fleste mennesker synes vel, at hundehvalpe er supersøde, men de færreste er nok klar over, at det er et stort stykke arbejde, at gøre dem renlig og lydige. Derfor må jeg sige, at jeg er begejstret for de mange apps, der er kommet på markedet. Det har gjort det til en leg at integrere en ny hund ind i familien. Samtidig har det også samlet familien og sørget for, at både voksne og børn kan være med i processen. Det har helt sikkert også gjort det lettere at komme op af sofaen og ud med hunden – selv efter en lang dag! God fornøjelse med hund og app!