På denne side findes der indhold af forskellig art, som både er henvendt til hundeejere, men som ligeledes er henvendt til personer, der af den ene eller den anden grund har en interesse i hunde. Indholdet på denne side omhandler specielt racer af hunde, som kan betegnes som værende jagt- eller vagthunde. Der vil blandt andet være information, der fortæller hvad man skal være opmærksom på, når man anskaffer sig en jagthund. Derudover vil der kunne findes information omkring, hvordan man vælger den rigtige hvalp, hos den rigtige opdrætter.

I forhold til hundeejerBosniantornjakne vil der findes information som forklarer, hvordan man kan træne en jagthund, hvis man ønsker at øge hundens præstationsevne. Derudover vil man kunne finde information om, hvilket foder som man for eksempel kan benytte, hvis man eksempelvis har en meget aktiv hund.

Slutteligt vil der være indhold, der henvender sig til hunde generelt, uanset om der er tale om jagthunde af den ene eller den andre race, eller om der blot er tale om en hvilke som helst anden form for hund. Dette kan for eksempel være information om, hvordan man undgår, at hunden trækker i snoren, når man går tur med den.

Med indholdet på denne side ønskes det fra forfatterens side at samle en del af den tilgængelige information omkring jagthunde, der kan være til stor nytte for andre hundeejere. Det er således et forsøg på at gøre søgninger efter information nemmere, når man ønsker at lære mere om et givent emne inden for hunde.